D + D

Drinks & Dreams SA_D+D 2008PRODUCTOR/PRODUCER: DRINKS & DREAMS S.A.

VARIETATS/GRAPES: Touriga nacional, Touriga franca i Roriz

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats morades i rivet lleugerament lila, llàgrima prou important i persistent/Very dark cherry with slightly purple glossy and lila trim; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies amb domini de canyella/Fruity to matured black fruits with a light balm and spiced end with presence of cynnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a mores i groselles amb final lleuger a fruits secs i suau a prèssec, mango i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to blackberries and black currants with ligth end to nuts, mango and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20