ENRIQUE MENDOZA

Bodegas Enrique Mendoza SL_Enrique Mendoza 2011PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS ENRIQUE MENDOZA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Sauvignon i Monastrell

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula, llàgrima important i persistent/Very dark cherry with slightly garnet glossy and tile trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final torrat i lleugerament a espècies amb domini de vainilla/Fruity to matured black fruits with a toasted  and light spiced end with presence of vanila.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a nabius i groselles amb final lleuger a avellanes i suau a mango i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and to sweet tannins; fruity to blueberries and black currants with ligth end to hazelnuts, mango and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20