BENJAMIN

Nieto Senetiner_Benjamin 2014PRODUCTOR/PRODUCER: NIETO SENETINER.

VARIETATS/GRAPES: Malbec

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats i rivet lleugerament granates, llàgrima molt important i persistent/Very dark cherry with slightly cloudy and garnet glossy and trim; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with a light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a groselles i guindes amb final lleuger a fruits secs i suau a prèssec, vainilla i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to red currant and cherries with ligth end to nuts, peach, vainila and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20