TORRELONGARES

S COOP Vitivinícola de Longares_Torrelongares Crianza 2011PRODUCTOR/PRODUCER: S. COOP. VITIVINÍCOLA DE LONGARES

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa, Ull de llebre i Syrah

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima prou important i persistent/Dark cherry with slightly garnet glossy and purple trim; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del bosc amb final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to wild fruits with a light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i prou equilibrat ; afruitat a mores i groselles amb final lleuger a fruits secs, clau i cacau/Large, consistent, persistent and quite balanced; fruity to blackberries and black currants with end to nuts, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20