GARBÓ

Viñas del Montsant SL_Garbó 2013PRODUCTOR/PRODUCER: VIÑAS DEL MONTSANT S.L.

VARIETAT/GRAPES: Merlot, Ull de llebre i Syrah

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet morats; llàgrima important i persistent/Dark briliant red cherry with light garnet brigthnes and purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament balsàmic i suau a espècies amb cert domini de vainilla/Fruity to matured red fruits with ligth balm and spiced end with important presence of vanila.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a prèssec, figues, fruits secs i suau a cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with very ligth end to peach, nuts, figs and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15 / 20