PITARRA

Bodegas Las Granadas SL_Pitarra 2012PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS LAS GRANADAS S.L..

VARIETAT/GRAPES: Bobal, Alarje, Garnatxa, Cencibel i Cabernet Sauvignon

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats burdeus i rivet teula; llágrima no gaire important ni persistent./Briliant dark cherry with sligthly burgundy brigthnes and red tile; no important and persistent tear. 

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb un final torrat i lleugerament a espècies./Fruity to red fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Molt lleuger, poc consistent, prou persistent i equilibrat; afruitat a cireres i maduixes amb un final lleugerament abocat i suau a mango, amb un marcat gust de la fusta/Leger, no consistent, no persistent but balanced; fruity to cherries and strawberries with ligth end to mango and some taste from the wood.

VALORACIÓ/VALUE: 7/ 20