QS

Quinta Sardonia_QS 2008PRODUCTOR/PRODUCER: QUINTA SARDONIA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Petit Verdot

ANY/YEAR: 2008

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats rubí i rivet teula; llágrima mitja prou persisten./Very dark cherry with sligthly ruby brigthnes and tile trime; ligth and persistent tile 

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i a espécies./Fruity and ligth to wild flowers; to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a fruits secs i suau a nou moscada i clau./Large, quite consistent, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with ligth end to nuts and clove.

VALORACIÓ: 15 / 20