SENSVS CRIANÇA

Vins Grau SL_Sensus Criança 2007PRODUCTOR/PRODUCER: VINS GRAU S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Franc i Syrah

ANY/YEAR: 2007

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats lleugerament burdeus i rivet teula; llágrima important i persistent / Very dark cherry and slightly burgundy glossy and tile trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i a espécies / Fruity and leger to wild flowers; to matured red fruits with end leger toast and spices.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, agradable, persistent i prou equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a avellanes, regalèssia, clau i cacau / Large, very consistent, pleasant, persistent and quite balanced; fruity to cherries and raspberries with end ligth to hazelnuts, licorize, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20