UNUA

Celler Mas García Muret_Unua 2011PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER MAS GARCÍA MURET S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats lleugerament burdeus i rivet morat; llágrima important i persistent / Very dark cherry and slightly burgundy glossy and purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i suau a canyella / Fruity and ligth to wild flowers; to matured red fruits with end leger toast a to cinnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a avellanes, vainilla i cacau / Large, very consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with ligth end to hazelnuts, vanilla and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20