CUATRO PASOS

Martin Codax_Cuatro Pasos 2011PRODUCTOR/PRODUCER: MARTÍN CÓDAX S.A.

VARIETAT/GRAPES: Mencia

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats i rivet morats; llágrima important i persistent / Very dark cherry and slightly purple glossy and trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final lleugerament balsàmic i suau a prèssec i canyella / Fruity and ligth to wild flowers; to matured black fruits with ligth end to balsam, peach a cinnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i groselles negres amb un final lleuger a fruits secs, mango i cacau / Large, very consistent, pleasant, persistent and to sweet tanins; fruity to blueberries and black currants with an end ligth to nuts, mango and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20