MATARROMERA CRIANZA

Bodega Matarromera_Matarromera Crianza 2009PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS MATARROMERA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2010

COLOR: Cirera molt fosc a prune negra amb tonalitats granates i rivet teula, llàgrima molt important i força persistent / Very dark cherry to blak prune and slightly garnet glossy and tile trim; very important and strongly persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleuger balsàmic a vainilla i espècies/Fruity and leger to wild flowers; to matured red fruits with a light balsam, vanilla and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a fruits secs i suau a prèssec, clau i cacau/Large, very consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with end to nuts and leger to peach, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16.5/20