MAS DE LES VALLS

Celler Devinssi_Mas de les Valls 2009PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER DEVINSSI S.A.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Samsó i Cabernet Sauvignon

ANY/YEAR: 2009

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubí i rivet lleugerament teula; llàgrima molt important i persistent./Brilliant dark cherry with ruby glossy and ligth tile trime; very important and persistent tear 

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del bosc madures amb un final lleugerament torrat i a canyella / Fruity to matured wild fruits with ligth toasted and cinnamon end.

SABOR: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat nabius i groselles amb un final lleuger a regalèssia, figues i cacau/ Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and currants with a ligth end to licorize, fig and cocoa.

VALORACIÓ: 16 / 20