CARABIBAS VENDIMIA SELECCIONADA

Sierra de Cabreras_Carabibas Vendimia Seleccionada 2010PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS SIERRA DE CABRERAS S.L.

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Merlot i Monastrell.

ANY/YEAR: 2010

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats burdeus i rivet teula, llàgrima molt important i persistent/Dark cherry and slightly burgundy glossy and tile trim; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleuger a cedre, pinya i mango/Fruity and very light to wild flowers; to matured black fruits with a light end cider, pinneaple and mango fruit.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, persistent i a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final aspre a la llengua i suau a mango, café i clau/Large, very consistent, persistent and to sweet tanins; fruity to blackberries and sloes; rough on tongue with light end to mango fruit, coffe and clove.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15/20