FUENTESPINA

Bodegas Fuentespina_Fuentespina 2011PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS FUENTESPINA S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera fosc intens amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima important i persistent/Dark cherry and slightly garnet glossy and ligth purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat, a espècies i una mica a mango/Fruity, matured red fruits with a light end tosted, spiced and leger to mango.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i prou equilibrat ; afruitat a cireres i gers amb final lleuger a fruits secs i molt regalèssia i cacau/Large, consistent, persistent and balanced; fruity to cherries and strawberries with leger end to nuts and leger to licorize and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14/20