GARRUT

Partida Creus_Garrut 2010PRODUCTOR/PRODUCER: PARTIDA CREUS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garrut

ANY/YEAR: 2010

COLOR: Cirera molt fosc amb tons granates i rivet lleugerament rubí; llàgrima important i força persistent./Very dark cherry and slightly garnet glossy and ruby trim; important tear and very persistent.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i molt suau a mango i espècies/Fruity to black fruits and end lightly balsamic, to mango fruit and spices.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a nabius i groselles negres amb final lleuger a fruits secs i suau a prèssec, regalèssia i molt suau a clau i llima/Large,  quite consistent, pleasant, persistent and lighty to sweet tanins, fruity blackberries and blueberries with a final light to peach and very leger to clove and lime.

VALORACIÓ/VALORATION: 16 / 20