NOX

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS PINORD S.A.

RAÏM/GRAPES: Merlot, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera fosc brillant lleugerament tèrbol i amb tonalitats morades i rivet lleugerament lila, llàgrima molt important i persistent / Dark brigth cherry ligth turbid with purple shades and ligth lila trim, very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i molt suau a espècies/ Fruity to ripped red fruits wiht ligth toasted ans smooth spiced end.

SABOR/TASTING: Ampli, prou consistent i agradable, persistent i equilibrat. Afruitat a gerds i groselles amb final lleuger a fruits secs i molt suau a pebre negre, nou moscada i cacau. / Large, quite consistent and pleasant, persistent and balanced. Fruity to raspberries and currants with ligth end to nuts and smooth to black pepper, nutmeg and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5 / 20