AMETLLER GARNATXA SELECCIÓ

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGUES AMETLLER CIVILL S.L.

RAÏM/GRAPES: Garnatxa.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat i burdeus; llàgrima prou important no gaire persistent/ Dark pillory with garnet shades and ligth purple and burgundy trim, quite important but less persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i molt suau a espècies./Fruity to ripped red fruits with ligth toasted end and too smooth to spices.

SABOR/TASTING: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a cireres i gerds amb final a fruits secs, figues i plàtan; i molt suau a mel, clau i cacau /Large, quite consistent, pleasant, persistent and ligth to sweet tanins. Fruity to cherries and raspberries with end to nuts, figs and banana, and too smooth to honey, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 13/20