LEGADO DECAND

PRODUCTOR/PRODUCER: UNIÓN FAMILIAR DE AGRICULTORES LAS CEPAS S.L.U.

AÑO/YEAR: 2014

UVA/GRAPES: Bastard negre.

COLOR: Picota molt fosc a pruna negra lleugerament tèrbol i amb tonalitats morades i rivet teula; llàgrima molt important i força persistent/ Very dark pillory to black plum ligth turbid with shades purple and tile trim, very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral a fruits negres madurs i amb final torrat/ Fruity and ligth to wild flowers with toasted end.

SABOR/TASTING: Ampli, força consistent, prou agradable, persistent i molt lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius, mirtils i mango amb un final lleuger de figues, prèssec i mango, i suau a clau i vainilla/Large, quite consistent and pleasant, persistent and ligth to sweet tanins; fruity to blueberries, cassis and mango with final end to figs, peach and mango and smooth to clove and vanilla.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20