ARTIGAS

PRODUCTOR/PRODUCER: MAS ALTA S.A.

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Cirera molt fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i prou persistent/Very dark bright red cherry with garnet brigthnes and purple trim; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i a espècies/Fruity and ligth to wild flowers; to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i mirtils amb un final lleuger a avellanes i castanyes i suau a mango, albercoc i poma; i molt suau a canyella, clau i cacau i roure/Large, consistent, very pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to raspberries and cranberries with ligth end to hazelnuts and chestnuts, smooth to mango, apricot and apple and very smooth to cinnamon, clove and cocoa, and oak from the barrel.

VALORACIÓ/ VALORATION: 17/20.