VEGA VALERIO

PRODUCTOR/PRODUCER:  BODEGA COOP. VIRGEN DE LAS VIÑAS S.A.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR:: 2002

COLOR: Cirera brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima molt important i molt persistent/Bright cherry with garnet glossy and light purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final lleuger torrat i molt suau a espècies/Fruity to red fruits with a toasted and smooth  spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i prou equilibrat ; afruitat a groselles i gers amb final lleuger a fruits secs, mango i a poma; molt suau a clau i regalèsssia/Large, consistent, persistent and quite balanced; fruity to red currants and raspberries with light end to nuts, mango and apple and smooth to clove and licorice.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20