VIÑA REAL GRAN RESERVA

PRODUCTOR/ PRODUCER: COMPAÑÍA VINÍCOLA DEL NORTE DE ESPAÑA S.A..

VARIETAT/ GRAPES: Ull de llebre, Mazuela i Bastard negre.

ANY/ YEAR: 2007

COLOR: Cirera brillant amb tonalitats burdeus i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i molt persistent./ Bright cherry with bugundy shades and light purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/ SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final torrat i suau a espècies./ Fruity to red matured fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/ TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a cireres i gers amb final lleuger a fruits secs i suau a clau./ Large, very consistent, very pleasant, persistent and smooth to sweet tanins; fruity to cherries and raspberries with end to nuts and clove.

VALORACIÓ/ VALORATION: 16 / 20