MERCÈ CRIANÇA

PRODUCTOR/PRODUCER: BLANCHER S.A.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot

ANY/YEAR: 2005

COLOR: Cirera lleugerament brillant amb tonalitats burdeus i rivet teula, llàgrima prou important i persistent/Light brigth cherry with slightly burgundy glossy and tile trim; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies amb presència de vainilla/Fruity to matured red fruits with a light balm and spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, persistent i equilibrat ; afruitat a cireres i groselles amb final lleuger a fruits secs, mango i cacau/Large, quite consistent, persistent and balanced; fruity to cherries and red currant with ligth end to nuts, mango and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20