CÀTAR

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS PINORD S.A.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Samsó.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula; llàgrima important i molt persistent/Very dark pillory light brigth with garnet sligthly and light tile trime; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i fruits secs i suau a espècies/Fruity and light to wild flowers; to matured red fruits with light toasted, nuts and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a avellanes i castanyes i suau a plàtan, figues i prèssec, molt suau a canyella, clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to currants and cranberries and red currants with end to hazelnuts and chestnuts and too smooth to banana, figs, peach, cinnamon, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 16 / 20