CLOS ALZINA

PRODUCTOR/PRODUCER: COSTERS DEL PRIORAT S.L.

VARIETAT/GRAPES: Samsó.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet blavós; llàgrima força important i molt persistent/Very dark pillory light briliant with garnet sligthly and light blue trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i fruits secs i suau a espècies amb presència de canyella/Fruity and light to wild flowers; to matured red fruits with light toasted and nuts and spiced and with important presence of cynamon.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final a castanyes i nous i molt suau a canyella, clau i cacau/Large, very consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with end to nuts and chestnuts and smooth to cinnamon, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 17 / 20