SAGESSE

PRODUCTOR/PRODUCER: LES COUSINS MARC & ADRIA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Carinyena

ANY/YEAR: 2008

COLOR: Cirera molt fosc brillant amb tonalitats i rivet granates; llàgrima important i força persistent./Very dark and briliant red cherry with sligthly garnet brigthnes and tile; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del bosc amb un final lleugerament torrat i a espècies amb notes de vainilla/Fruity to wild fruits with ligth toasted and spiced end with certenly presence of vanilia.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, molt persistent i equilibrat; afruitat a mirtils i mores amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a mango, poma i cacau/Large, quite consistent, pleasant , very persistent and balanced; fruity to cranberries and blackberries with ligth end to nuts, mango, apple and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17 / 20