MILOCA

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER VENDRELL RIVED S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament lila; llàgrima molt important i molt persistent/Dark bright cherry with rubi sligthly and light lila trime, very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final balsàmic i a espècies/Fruity to matured black fruits with balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i gers amb un final suau cìtric i a avellanes, albercoc i mango i molt suau a regalèssia, clau i canyella/Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and raspberries with very ligth citric end and to hazelnuts, apricot and mango and smooth to licorice, clove and cinnamon.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20