MORLANDA

PRODUCTOR/PRODUCER: VITICULTORS DEL PRIORAT S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Samsó

ANY: 2010

COLOR/COLOUR: Picota fosc molt lleugerament opac amb tonalitats granates i rivet burdeus; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory Little turbid with garnet shdes and burgundy trime; important and persistent trim.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles molt madures amb un final torrat i a espècies amb presència de la vainilla/ Fruity and light to wild flowers, to very ripped red fruits with toasted and spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i prou equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a prèssec, mango i avellanes i sua a regalèssia, clau, cacau i molt suau a canyella/Large, consistent, very pleasant and balanced; fruity to cherries and raspberries with light end to peach, mango and hazelnuts, smooth to licorice, clove and cocoa and very smooth to cinnamon.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16.5 / 20