MORLANDA

PRODUCTOR/PRODUCER: VITICULTORS DEL PRIORAT S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Samsó

ANY: 2014

COLOR/COLOUR: Picota fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima molt important i molt persistent/Bright dark pillory with garnet shdes and purple trime; important and persistent trim.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles molt madures amb un final torrat i a espècies amb presència de la vainilla/ Fruity and light to wild flowers, to very ripped red fruits with toasted and spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, molt agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a cireres i guindes amb un final lleuger a prèssec, plàtan i avellanes i sua a regalèssia, clau, cacau i canyella/Large, very consistent, very pleasant and light  to sweet tanins; fruity to cherries with light end to peach, banana and hazelnuts and smooth to licorice, clove, cocoa and cinnamon.

VALORACIÓ/EVALUATION: 17.5 / 20