VIATGE AL PRIORAT

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER JOAN SIMÓ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Syrah, Samsó, Cabernet Sauvignon i Merlot.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament lila; llàgrima important i força persistent/Dark bright cherri with rubi brigthnes and light lila trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final torrat i a espècies amb presència de canyella/Fruity to matured black fruits with toasted and spiced end with presence of cinamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles negres i mirtils amb un final lleuger a mango i albercoc i suau a avellanes, clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to black currants and cranberries with ligth end to amngo and appricot and smooth to hazelnuts, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17 / 20