EL FOSC

PRODUCTOR/PRODUCER: FINCA PARERA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah, Ull de llebre i Sumoll.

ANY/YEAR: 2017

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament lila; llàgrima important i prou persistent./Dark bright cherry with garnet sligthly and light lila trime; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a negres vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity to ripped black fruits with balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a mango i avellanes i molt suau a clau i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to currants and cranberries with ligth end to mango and hazelnuts and smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20