CASA MARIOL SYRAH RESERVA

PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER MARIOL S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima molt important i força persistent/Very dark pillory with garnet brigthnes and purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final molt lleuger torrat i a espècies/Fruity to matured black fruits with smooth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, força agradable, persistent i equilibrat; afruitat a mores i nabius amb un final lleuger a nous i castanyes, i suau a mango, regalèssia, clau i cacao/Large, consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to blackberries and blueberries with ligth end to nuts and chestnuts, and smooth to mango, licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16 / 20