SIRONA NOU CUPATGE

PRODUCTOR/PRODUCER: PIÑOL I SABATÉ VITICULTORS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon i Garnatxa.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula; llàgrima molt important i molt persistent/Light bright dark pillory with garnet brigthnes and ligth tile trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i a espècies amb presència de canyella/Fruity to matured red fruits with toasted and spiced end with some presence of cinamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a mango i prèssec, i suau a fruits secs, clau, canyella i cacau/Large, consistent, quite pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to cherries and raspberries with ligth end to mango and peach, and smooth to nuts, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20