EL PRIMER

PRODUCTOR/PRODUCER: EUDALD MASSANA I NOYA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera pal·lid brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament teula; llàgrima molt important i molt persistent/Pale bright cherry with rubi brigthnes and tile trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final lleugerament balsàmic i suau a espècies/Fruity and light to wild flowers, to ripped red fruits with ligth balsamic and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a mango i fruits secs, i suau a mandarina, regalèssia i clau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to mango and nuts, and smooth to mandarine, licorice and clove.

VALORACIÓ/VALORATION: 13 / 20