MÓN PERDUT

PRODUCTOR/PRODUCER: OLIVEDA S.A.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Merlot

ANY/YEAR: 2016

COLOR: Picota molt fosc lleugerament tèrbol amb tonalitats i rivet morats; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory slightly turbid with purple brigthnes and trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i molt suau a espècies/Fruity to matured red fruits with light toasted and too smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles vermelles amb un final lleuger a prèssec i suau a vainilla i clau/Large, quite consistent, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with ligth end to peach and smooth to vanilla and clove.

VALORACIÓ/VALORATION: 14 / 20