BOCA GROSSA

PRODUCTOR/PRODUCER: BOCA ES S.A.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Merlot, Samsó i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granate i rivet lleugerament teula; llàgrima molt important i prou persistent/Very dark light brigth pillory with garnet brigthnes and light tile trim; very important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i suau a espècies/Fruity to matured red fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a gers i groselles vermelles amb un final lleuger a prèssec, figues i avellanes, i suau a regalèssia, clau i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to raspberries and red currants with ligth end to peach, figs and hazelnuts, and smooth to licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 16 / 20