PERLAT

PRODUCTOR/PRODUCER: UNIÓ CORPORACIÓ ALIMENTARIA S.C.C.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Samsó i Syrah

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota fosc una mica tèrbol amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima molt important i molt persistent./Dark pillory a bit turbid with garnet sligthly and purple trime; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i suau a espècies amb cert domini de vainilla/Fruity to matured red fruits with ligth toasted and smooth spiced end with presence of vanilia.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i lleugers tanins dolços; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a mango, plàtan i cafe/Large, consistent, quite pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to currants and cranberies with light end to nuts and smooth to mango, banana and coffee.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5/ 20