MASIA SUBIRATS CRIANZA

PRODUCTOR/PRODUCER: RAMON CANALS CANALS S.A.

VARIETAT: Cabernet Sauvignon

ANY: 2007

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet teula; llágrima important i persistent/Dark cherry with garnet slights and tile trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament balsámic i a espécies amb presència de vainilla/Fruity to ripped red fruits with balsamic and spiced end with presence of vanilla.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a préssec, fruits secs i una mica a clau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to cherries and raspberries with light end to peach, nuts and smooth to clove.

VALORACIÓ/VALORATION: 14.5 / 20