BADACELI DE LA SOLANA

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS Y VIÑEDOS DE CAL GRAU S.L.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa i Samsó

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet morat, llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory with slightly garnet glossy and purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final torrat intens i a espècies amb bona presència de canyella/Fruity to ripped red fruits with intense toasted and spiced end with presence of cynamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i força equilibrat; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a avellanes i nespres, molt suau a mango, regalèssia, clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and quite balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to hazelnuts and medlars and smooth to mango, licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20