PAGO DE LOS CAPELLANES CRIANZA

PRODUCTOR/PRODUCER: PAGO DE LOS CAPELLANES S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2015

COLOR/COLOUR: Picota molt fosc amb tonalitats granates i rivet lila; llàgrima molt important i molt persistent/Very dark pillory with garnet shades and lila trim; very important and very persistent tear .

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites del negres madures amb final torrat i suau a espècies / Fruity to ripped black fruits with toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i mirtils amb un final lleuger a avellanes i mango, i molt suau a regaléssia, clau i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to currants and cranberries with light end to hazelnuts and mango, and too smooth to licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ: 16.5 / 20