COTO MAYOR CRIANZA

PRODUCTOR/PRODUCER: EL COTO DE RIOJA S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima força important i persistent/Dark pillory light bright with garnet sligthly and light purple trime; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final suau torrat i a espècies/Fruity to ripped red fruits with smooth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a mango i molt suau a clau i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and raspberries with ligth end to mango and smooth to clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5 / 20