MARQUÉS DE LA CONCORDIA RESERVA

PRODUCTOR/PRODUCER: MARQUÉS DE LA CONCORDIA FAMILY OF WINES S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera fosc brillant amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima molt important i molt persistent/Dark bright cherry with garnet brigthnes and purple trim; very important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i a espècies amb important presència de canyella/Fruity to matured red fruits with toasted and spiced end with hints of cinamon.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i suau a mango, clau i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with ligth end to nuts and smooth to mango, clove and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15 / 20