NUMMULIT

PRODUCTOR/PRODUCER: EL VINYER S.L.

VARIETAT/GRAPES: Merlot.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota molt fosc a pruna morada amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima prou important i no gaire persistent/Dark pillory to black plum with garnet sligthly and light purple trime; quite important and not persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies, suau a canyella/Fruity and light to wild flowers; to ripped red fruits with blasamic and spiced end, smooth to cinnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final lleuger a fruits secs i mango, i molt suau a clau, canyella i cacao/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and currants with ligth end to nuts and mango, and smooth to clove, cinnamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 16 / 20