METAMÒRFIC

PRODUCTOR/PRODUCER: COSTADOR TERROIRS MEDITERRANIS S.L.

VARIETATS/GRAPES: Carinyena.

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Picota molt fosc a pruna negra amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima molt important i persistent/Very dark pillory to black plum with garnet shades and ligth purple trim; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity to black ripped fruits with ligth balsamic and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i mirtils amb final lleuger a fruits secs i suau a avellanes, regalèssia, clau i cacau/Large, very consistent, pleasant, persistent and ligth to sweet tannins; fruity to blueberries and cranberries with ligth end to nuts and smooth to hazelnuts, licorice, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20