BALBÁS BARRICA

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS BALBÁS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2015

COLOR/COLOUR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima important i persistent./Very dark light bright pillory with garnet shades and purple trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites vermelles madures amb un final torrat i a espècies/Fruity and light to wild flowers; to riped red fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a gers i groselles amb un final a fruits secs i suau a mango, canyella i cacau/Large, pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with light end to nuts and smooth to mango, cynamon and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15 / 20