HAUT-MÉDOC

PRODUCTOR/PRODUCER: PIERRE CHANAU SRL – A.O.C. HAUT-MÉDOC

VARIETAT/GRAPES: Merlot, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon.

ANY/YEAR: 2010

COLOR/COLOUR: Cirera fosc brillant amb tonalitats rubi i rivet lleugerament teula; llàgrima important i persistent./Dark bright cherry with rubi shades and light tile trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final lleugerament torrat i suau a espècies/Fruity and to riped red fruits with light toasted and smooth spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i maduixes amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a mango i cacau/Large, consistent, persistent and balanced; fruity to cherries and strawberries with light end to nuts and too smooth to mango and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 14 / 20