ALTO SIÓS

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COSTERS DEL SIÓ S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah i Ull de llebre.

ANY/YEAR: 2007

COLOR/COLOUR: Cirera fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula; llàgrima important i prou persistent./Dark cherry with garnet shades and light tile trime; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final torrat i a espècies/Fruity and to riped black fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i mirtils amb un final lleuger a fruits secs i mango, i suau a figues, regalèssia i cacau/Large, consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and cranberries with light end to nuts and mango and smooth to figs, licorice and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 15.5 / 20