BORSAO SELECCIÓN

PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS BORSAO S.A.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa, Syrah i Ull de llebre

ANY/YEAR: 2015

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet morat, llàgrima important i força persistent / Very dark bright cherry and slightly garnet glossy and purple trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity and light to wild flowers; to matured black fruits with balsamic and espiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i mores amb final lleuger a avellanes i suau a mango, canyella i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and light to sweet tanins; fruity to blueberries and blackberries with light end to hazelnuts and smooth to mango, cynamon and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15.5/20