ACÚSTIC VINYES VELLES NOBLES

PRODUCTOR/PRODUCER: ACÚSTIC SCP

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Samsò.

ANY/YEAR: 2012

COLOR/COLOUR: Picota fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament lila; llágrima prou important i persistent./Dark pillory with garnet shades and light lila trime; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleugerament floral; a fruites vermelles negres amb final torrat i lleuger a vainilla./Fruity and light to wild flowers; to riped black fruits with toasted and spiced end smooth to vanilla.

SABOR: Ampli, consistent, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a nabius i mores amb un final una mica a albercoc, plátan i cacau./ Large, consistent, persistent and light to sweet tannins, fruity to blueberries and blackberries with final end to apricot, banana and cocoa.

VALORACIÓ: 14.5 / 20