VIÑA DEL OLIVO

PRODUCTOR/PRODUCER: VIÑEDOS DEL CONTINO S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre I Graciano

ANY/YEAR: 2014

COLOR/COLOUR: Picota fosc amb tonalitats rubí i rivet lleugerament morat; llágrima important i força persistent./Dark pillory with rubi shades and light purple trim; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final lleugerament balsàmic i a espècies amb força presència de canyella/Fruity to riped black fruits with light balsamic and spiced end with important presence of cynamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i lleugerament a tanins dolços; afruitat a mores i groselles amb un final lleuger a avellanes i molt suau a regalèssia, menta i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and light to sweet tannins; fruity to blackberries and currants with light end to hazelnuts and sooth to licorice, mint and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17.5 / 20