PAGOS DE VIÑA REAL

PRODUCTOR/PRODUCER: COMPAÑÍA VINÍCOLA DEL NORTE DE ESPAÑA S.A.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre

ANY/YEAR: 2010

COLOR/COLOUR: Picota fosc lleugerament brillant amb tonalitats morades i rivet lleugerament violeta; llágrima important i molt persistent./Dark bright cherry with purple shades and violet trim; important and very persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb un final balsàmic, a espècies i roure/Fruity to ripe black fruits with balsamic, spiced and oak end .

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, molt agradable, persistent i equilibrat; afruitat a nabius i groselles amb un final lleuger a fruits secs i suau a vainilla i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and currants with light end to hazelnuts, vanilla and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17 / 20